"Я не знаю, коли він спав і відпочивав": На Дніпропетровщині загинув у шахті учасник "Х-фактора" (фото)

У Павлограді Дніпропетровської області на шахті Благодатній 23 квітня сталося обвалення під час демонтажних робіт,. Серед загиблих 29-річний шахтар Дмитро Курасов, передають Патріоти України.

Він був відомим співаком, переможцем передачі «Караоке на Майдані», учасником «Х-фактора», неодноразовим переможцем і лауреатом міських, обласних і всеукраїнських вокальних конкурсів.

«Я не знаю, коли він спав і відпочивав. Він і на шахті працював, і на весіллях співав і грав, і підробляв, і виступав. Він відмінний друг, чоловік і батько. Був справжнім живчиком. Поспішав все встигнути, ніби відчував, що рано піде… Ми не можемо повірити в це горе», — розповіла його подруга Ірина. Дмитро Курасов не дожив до 30-річчя 3 місяці.


Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...