"Я не знаю ніяких Малоросій, Новоросій, Недоросій. Є країна - Україна": Боєць ЗСУ схвилював мережу потужним зверненням (відео)

Воїн ООС вразив мережу зізнанням і патріотичною позицією. В одному з відео на сторінці проекту "Повернись живим" в Facebook військовослужбовець Михайло розповів, що він родом з Донецька, воює за Україну з 2014 року. При тому, що його сім'я залишилася на окупованій території, передають Патріоти України.

"Я не знаю ніяких Малоросій, Новоросій, Недороссій, що це взагалі за утворення. Є країна — Україна, в паспорті я українець. Народився я в цій країні і воюю за неї. А за кого вони воюють? Я не знаю", — каже Михайло.

У Донецьку у нього залишився батько, з яким він спілкується рідко. "Вони кажуть, що я у них дорослий син і маю право сам вибирати. У мене батьки-інваліди. З прапорами вони там не бігали, ніхто з моєї родини не бігав... Спочатку я був добровольцем, потім підписав контракт з розвідбатом. Три роки там прослужив, зараз, влітку, в 24-му окремому батальйоні", — розповідає воїн.

Мережу слова чоловіка зворушили. "Спасибі вам, Михайло, за те, що не зрадили Україну! Бажаю вам якнайшвидшого повернення додому, з перемогою! Нехай Господь береже вас і всіх наших захисників! Слава Україні і Героям", "Спасибі щиро справжньому українцеві. Нехай доля у нього складеться щасливо","Ви дійсно українець. Дякую вам за сміливість. Бережи вас Бог, а Матір Божа захистить своїм омофором".

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...