"Я ніде такого ще не бачив": Український футболіст розкрив, що найбільше його шокувало в ФК "Жирона"

Український футболіст Віктор Циганков поділився спогадами від переходу в Жирону, передають Патріоти України.

«Тренер Жирони (Мічел Санчес, — прим.) дуже емоційний. Ми граємо в красивий футбол. Це чудово, цей сезон уже став історичним для нас. Ми всі здивувалися, коли почали перемагати, але потім подумали — а чому б і ні? Постараємося досягти чогось більшого.

Коли в мене був перший матч проти Валенсії, вони грали в пінг-понг за годину до поєдинку. Я ще з українських часів звик виключно зосереджуватися перед матчами, а вони жартували, сміялися. Я ще ніде не зустрічав такої атмосфери, і думаю, що вона відіграє важливу частину в нашому успіху", — наводить слова Циганкова The Daily Mail.

У поточному сезоні Віктор провів за Жирону 18 матчів у всіх турнірах, у яких забив 3 голи і віддав 3 асисти. Контракт із клубом діє до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює вінгера в 25 млн євро. У турнірній таблиці Ла Ліги Жирона йде на першому місці, випереджаючи Реал на один бал, однак у «вершкових» матч у запасі.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...