"Я нікому нічого не винен": Колишній український спортивний коментатор пояснив, чому втік за кордон

«Я нікому нічого не винен» – саме так пояснив свою втечу за кордон 44-річний колишній український коментатор Megogo та експрацівник телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. Викладене ним відео у соцмережах викликало бурхливу реакцію, передають Патріоти України.

Кадемін спробував пояснити, чому виїхав за кордон, а головне, чому не збирається повертатися в Україну. У своєму відео він використав різні «нарізки» із президентом Володимиром Зеленським, де, зокрема, і використав фразу про те, що він «нікому нічого не винен». Крім того, він сказав, що Україна начебто загрузла у корупції, поки родини депутатів, їхні діти призовного віку перебувають за кордоном.

Водночас Кадемін скаржиться, що йому було дуже важко наважитися на такий крок. «Тих, хто виїхав, зараз обвинувачують у зрадництві та боягузливості. Але заздрити нам абсолютно нема причин. Єдине що – ми засинаємо і прокидаємось під мирним небом. Це правда. Ви перебуваєте в абсолютно іншій ситуації. Але казати, що нам тут легко – це велика помилка. Ви спробуйте приїхати сюди з однією валізою, у чужу країну, де вас ніхто не чекає, де у вас нічого немає і вам потрібно починати навіть не з нуля, а ще нижче», – жаліється він.

Роман Кадемін – відомий ведучий і телеведучий. Свою кар’єру в Києві Роман Кадемін почав у 2000 році. Він активно реалізовував проєкти зі створення документальних фільмів, наприклад, «Україна. Шлях до тріумфу», який складається з 6 серій. Сюжет цього фільму розповідає про досягнення футбольної збірної в процесі боротьби за вихід у фінал ЧС-2006.

Роман Кадемін має досвід роботи спортивним коментатором на світовому чемпіонаті, де він працював з місця подій. А ще він відомий як ведучий програм «Великий бокс», «Вдалий проєкт» і «Подробиці» на «Інтері».

До слова, на сайті Дядя Жора Company Романа Кадеміна досі можна замовити як ведучого для проведення різноманітних заходів.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...