"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України.

У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я однозначно повернуся. Звісно ж, хочу лише у Динамо Київ, але всьому свій час. Настане час, і я повернуся.

На якій посаді бачу себе? Мені цікаво працювати із нападниками. Цікаво знайти нападника, який був би схожий на мене. Може, він буде не з України, може це буде якийсь іноземець", — сказав Мілевський.

Зазначимо, що Артем завершив професійну кар'єру футболіста у вересні 2021 року.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...