"Я отдыхаю, ты чм*, которое зарабатывает 5 рублей, и ездишь на "Таврии": У Запоріжжі затримали п'яного водія "Гелендвагена" (відео)

Затриманий порушник поводився агресивно, показував непристойні жести, говорив образливі слова у бік поліцейських і другого учасника аварії.

Порушник ображав поліцейських та іншого водія. Ілюстрація: gazeta.zp.ua.

У неділю в поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Чумаченка в автомобіль "ВАЗ" врізався Мерседес "Гелендваген". Водій елітного авто з місця аварії виїхав, передають Патріоти України.

Співробітники поліції виявили вказаний автомобіль на Набережній магістралі - водій "ВАЗа" вказав на нього. Коли патрульні зупинили 29-річного водія "Мерседеса", то стало зрозуміло, що чоловік за кермом знаходиться в нетверезому стані. Факт скоєння ДТП він заперечував. Також він чинив опір, тому був доставлений у відділення.

У відділенні чоловік поводився агресивно, показував непристойні жести, говорив образливі слова у бік поліцейських і другого учасника аварії:

- Я гроші заробляю, а цей п *** с за 8 тисяч працює ... Я відпочиваю, ти чм *, яке заробляє 5 рублів і їздиш на Таврії ", - твердив водій "Мерседеса". На нього було складено адмінпротоколи за фактом вчинених правопорушень.

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...