"Я отримала величезне одкровення": Жінка, яка пережила зупинку серця, розповіла, який вигляд має потойбічний світ

Потойбічний світ

Жінка, яка пережила зупинку серця, розповіла, яким побачила потойбічний світ і що відчувала там, передають Патріоти України.

Як пише Express, своїми враженнями вона поділилася із Фондом досліджень посмертного досвіду. За словами оповідачки, все почалося з того, що їй стало зле просто на покерному турнірі: це проявлялося у відчутті пітливості, сильному занепокоєнні і тремтінні.

Уже вдома жінка лягла спати і побачила дивний сон. У ньому римляни розпинали Ісуса Христа на хресті, а вона відчувала весь його біль. Незабаром після сновидіння в авторки історії трапився серцевий напад.

"Це почалося з болю в грудях, я трималася за них деякий час. Мені здавалося, що моє серце сильно стислося. Воно немов вискакувало з грудей. Раптом я стала слабкою і замерзла. Сказала, що мені потрібно лягти на підлогу", – згадала жінка, яка пережила клінічну смерть.

Потім, зазначила вона, відчула "повний спокій, залишаючи цю Землю". Водночас її по черзі охоплювали хвилі блаженства і болю.

"Я повністю все усвідомлювала, здавалося, що душа була в двох місцях одночасно, що було для мене цікаво, я була поза своїм тілом, але поки ще всередині! Через енергію мені показали, що я – єдине ціле з усім, що є, з усім, що будь-коли, і з усім, що колись буде", – цитують її слова.

Наприкінці цієї подорожі, стверджує Енн, вона досягла бар'єру, який їй не дозволили перетнути. "Я отримала величезне одкровення, а потім почула гучний хлопок або клацання і повернулася в своє тіло, поплескуючи себе, кричачи: "Я жива, я жива", – завершила жінка розповідь. Однак учені вважають, що подібні видіння – це не доказ існування потойбічного світу, а лише сплеск активності мозку, що відбувається під час наближення до смерті.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...