"Я підтримую Україну, український спорт. Усіх хлопців і дітей!": Легендарний чеський хокеїст відвідав Харків (фото, відео)

Олімпійський чемпіон Домінік Гашек завітав до Харкова, щоб підтримати Україну та подивитися на наслідки руйнувань внаслідок війни з Росією, передають Патріоти України.

Легендарний чеський хокейний голкіпер оглянув спортивну інфраструктуру міста. Гашек побував на Меморіалі Слави в Лісопарку, у зруйнованій школі № 134, льодовій арені «Айсхол» і комплексі «Салтівський лід».

«Я дуже радий приїхати до Харкова і сказати всім, що я підтримую Україну, український спорт. Усіх хлопців і дітей. Я хочу, щоб вони могли знову грати в хокей і піти до школи. Хай щастить, Україно, хай щастить, Харків!», — заявив Домінік.


Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...