"Я пішов на фронт у 20 років і не шкодую": Офіцер ЗСУ - про зниження мобілізаційного віку

Збройним силам все ж потрібна молодь, бо саме молоді люди у війську – більш мотивовані та професійні. Про це у коментарі "Київ 24" заявив офіцер ЗСУ Назарій Кішак, коментуючи підписання законопроєкту про зниження призовного віку, передають Патріоти України.

"Ми, Збройні сили, і нам потрібні нові кадри, молодь, яка прийде більш мотивована і яка замінить вже з часом нас. Тому що рік за роком йде, а нам потрібно готувати молоду, сильну армію, яка буде, у першу чергу, професійна... Хлопці, які зараз виростають... вони бачать зміни в Збройних силах, вони бачать, що все ж таки пішла нормальна підготовка, вони бачать це на наявному прикладі. І тому це добре і це потрібно навіть було робити швидше", – каже військовий.

За словами офіцера, командири, з якими він спілкувався, рекомендували знижувати мобілізаційний вік до 23 або хоча б до 24 років. "Я особисто пішов воювати ще у 20 років під час АТО. І я не жалію про це. Щоб стати професійним військовим, потрібні роки", – підсумував Назарій Кішак.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...