"Я пів ночі не спала, було дуже страшно": Полякова розповіла, як над її будинком пролетіли російські безпілотники

Українська співачка Оля Полякова поділилася, що ніч на 26 січня для неї пройшла вкрай неспокійно. Вона чула, як прямо над її будинком у напрямку Києва пролітали іранські дрони. Знаменитість зізналася, що в цей момент їй було дуже страшно, передають Патріоти України.

"Ну і ніч була... У мене газонокосарки (іранські дрони, - ред) літали прямо над головою. Так голосно і так близько ще не було жодного разу. Я пів ночі не спала", - розповіла у своєму блозі Полякова.

Артистка додала, що намагається відволікатися від думок про війну і від депресивного стану за допомогою спорту. "Попри те, що в нашій країні триває війна і 26 січня були ракетні удари, і я пів ночі не спала, але я вважаю, що тренуванню бути. Тим більше, до мене вже приїхав мій тренер", - поділилася в блозі Оля.

Що Оля Полякова робить під час війни в Україні

Після 24 лютого 2022 року знаменитість разом з доньками Машею та Алісою виїхала за кордон. Однак влітку вона прийняла рішення повернутися. Зараз співачка знаходиться в своєму будинку під Києвом, а дочок залишила у Великій Британії - старша там вступила до коледжу, а молодша пішла вчитися в школу.

Сама Полякова регулярно дає благодійні концерти, бере участь у зборах коштів та розповідає у своєму блозі правду про війну в Україні.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...