"Я плакав від його гумору, а зараз плачу від горя... що Серьоги з нами більше немає": Алієв відізвався на смерть одноклубника від рук російських окупантів

Колишній футболіст київського Динамо прокоментував загибель свого товариша і одноклубника на фронті. Олександр Алієв пригадав, яким гравцем був Сергій Рожок, та якою людиною у житті, зазначають Патріоти України.

"Ми з ним грали разом за Динамо-2, юніорську та молодіжну збірну, потім і в Джуніорсі перетнулися. Серьога був чудовий гравець - технічний, тямущий, розумний. Мені з ним дуже подобалося грати в центрі поля, я отримував одне задоволення.

Я його називав флегматом, він постійно був на своїй хвилі. Серьога міг як і запороти момент, так і з гівна зробити цукерку.

У нас були банди: я з Мілевським, Дімка Воробей із Ситником, а Рожок із Яценком. Але на заїздах ми завжди нормально спілкувалися.

Як людина, Серьога був тихим і спокійним, але коли у настрої - то жарти травив відмінні. Я іноді навіть плакав від його гумору, а зараз плачу від горя, через те, що Серьоги з нами більше немає", - цитує Алієва Український футбол.

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...