"Я побачила величезний вогняний шар": Українка розповіла про пекельну ніч у Києві, коли снаряд влучив у дім

У Києві в будинку на Оболоні, в який влучив російський снаряд вранці 14 березня, мешканці продовжують збирати свої речі. У деяких квартирах чути розмови людей. Цілими виглядають лише крайні два під'їзди, передають Патріоти України.

Однак від потужного вибуху не вціліли майже жодні вікна, а деякі балкони геть попадали. На землі можна побачити розкидані дитячі речі. Журналісти сайту 24 каналу поспілкувалися з киянами про жахливу ніч, коли стався руйнівний вибух.

Спогади киян

Мешканка Києва Марина проживає зовсім неподалік. Жінка пригадала, що вибув стався близько 5-ї ранку. "Говорять, що цей будинок будуть зносити. Вибух був дуже-дуже сильним. Такий був гучний звук, що важко й передати. Будинок затрясся, я зіскочила з ліжка і подивилась в далечінь. Я побачила величезний вогняний шар. Я впала на підлогу і почала будити дитину. Кричу: "Іване, підйом! Щось зірвалося дуже сильно", – сказала вона.

Варто знати! Як розрахувати розмір пенсії в Україні - що знадобиться та формула

неділя, 19 травень 2024, 17:28

В Україні розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітної плати людини. Ще у минулому році запровадили нові вимоги до стажу українців, які збираються виходити на пенсію. Згідно з вимогами, щоб вийти на пенсію у 60 років у 2024 році, потрібно ...

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...