"Я подумала: "О, так, він - той самий": Подружжя, яке прожило 70 років у шлюбі, розповіло секрет щасливих стосунків

Подружжя з Британії, яке прожило у щасливому шлюбі 70 років, розповіло, в чому запорука їхніх довговічних стосунків, передають Патріоти України.

Цього року, 10 березня, 94-річний Вільфред з 89-річною дружиною Айріш Майлз відзначили 70 річницю весілля. З нагоди ювілею вони отримали вітальну телеграму від королеви Великої Британії. Айріш було 19 років, коли в 1951 році вона вийшла заміж за Вілфреда. Пара одружилася в місцевій церкві, а святкування пройшло в невеликому кафе.

Вілфред не пам'ятає, за яких обставин зробив пропозицію руки й серця. Айріш стверджує, що закохалася в майбутнього чоловіка з першого погляду.

"Я подумала: "О, так, він – той самий", і мені більше ніхто не потрібен був. Я любила його всі ці роки", – розповіла вона.

За словами жінки, секрет багаторічного шлюбу – в прийнятті відмінності в характерах партнерів, а її чоловік наполягає, що важливо робити те, що тебе просять.

"Якщо у вас різна думка, потрібно просто змиритися з цим, адже всі ми різні; і не потрібно лягати спати у сварці, це найважливіша порада, якою мені хочеться поділитися з кожним", – зауважив Вільфред.

Айріш вважає, що потрібно все робити з любов'ю: "Важливо бути терпимими один до одного, справлятися з усіма труднощами разом і завжди бути поруч".У подружжя двоє дітей – 61-річна дочка Джейн і 57-річний син Роберт, а також шість онуків.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...