"Я подумала, що буду робити те, що мені подобається": Українка зламала стереотипи і прославилася у TikTok сільськими роликами

Українка Даша Євтух, яка проживає в селі Богодарівка на Полтавщині, стала зіркою інтернету завдяки своїй відкритості та щирості. Дівчина показує, як садить картоплю, доглядає за тваринами – кіньми та коровами, а також робить розбирання своїх сільських покупок, передають Патріоти України.

За кожним кроком 23-річної Даші в мережі TikTok стежать понад 300 тисяч осіб, а деякі її ролики мають майже мільйон переглядів. "Я боялася того, що мене можуть не прийняти оточуючі. Але потім я подумала, що буду робити те, що мені подобається", – зазначила українка.

За освітою Даша – технологиня переробки продукції тваринництва, але все життя хотіла бути актрисою. Окрім домашнього господарства дівчина знімає те, що купила в сільському магазині. Зазвичай вона бере хліб, халву, цукерки, печиво.

Зазначається, що за Дашею стежать не тільки українці, а й місцеві жителі її невеликого села. За їхніми словами, найбільше їм подобаються розпакування продуктів.

На сьогоднішній день дівчину вже помітили рекламодавці і вона почала трохи заробляти на своєму блозі. Тепер у майбутньому Даша хоче придумати нові рубрики для соцмереж і знайти другу половинку.


Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...