Я погодився битися з Володимиром Кличком: Американський боксер оголосив про бій з українцем, який повертається на ринг

Американський боксер Шеннон Бріггс заявив, що він домовився про проведення бою з легендарним українським чемпіоном Володимиром Кличком. Слова американця призводить TalkSPORT, передають Патріоти України.

"Я погодився битися з Володимиром Кличком в його першому бою після повернення. Про це не знає навіть моя дружина, ви перші, хто дізнався. Я клянусь богом, клянусь могилою моєї матері. Я не знаю, буде це професійний або виставковий бій. Мені і запитали: "Ти хочеш побитися з Володимиром Кличком?" Я відповів: "Так", - сказав Бріггс.

49-річний Бріггс завершив кар'єру в 2016 році. У 2010 році він бився з Віталієм Кличком за титул чемпіона світу, але зазнав поразки. Потім він став всіляко провокувати Володимира, намагаючись домогтися бою з українцем. Американець кидав черевиком в Кличка-молодшого, ображав його в пресі, а одного разу прийшов до ресторану, де був Володимир, і став їсти з його тарілки. У відповідь на це Кличко вилив воду на голову американця. Якось Бріггс на моторному човні збив Кличко, який в той момент катався на дошці для серфінгу. Втім, зусилля Бріггса ні до чого не привели і його бій з Володимиром не відбувся.

За свою кар'єру Бріггс провів 68 боїв, здобув 60 перемог (53 - нокаутом), зазнав шість поразок, один бій завершився внічию, а ще один бій був визнаний таким. Бріггс є рекордсменом за кількістю перемог нокаутом в першому раунді - 38.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...