"Я поважаю Мирона Богдановича і люблю": Ярославський прокоментував майбутню співпрацю з Маркевичем

Олександр Ярославський. Фото: Деловая столица.

Президент "Металіста" Олександр Ярославський розповів, чи можливе повернення в клуб колишнього головного тренера Мирона Маркевича, передають Патріоти України.

"Некоректно обговорювати повернення Маркевича, коли є головний тренер Кучер. Повернення в іншій ролі? У ролі функціонера? Я поважаю Мирона Богдановича і люблю. Але питання поки не постає. Я не знаю планів Мирона Богдановича. Поки ми це не обговорювали. Сформулюймо це так", - сказав Ярославський.

Маркевич був головним тренером "Металіста" з 2005-го до 2014 року. 2015 року він дійшов із "Дніпром" до фіналу Ліги Європи.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...