"Я прекрасно усвідомлюю ризики, може, тому не впадаю в істерику": У відомої журналістки з Криму діагностували рак

У ведучої програми "Суспільне. Крим" Лариси Волошиної лікарі діагностували четверту стадію раку. Журналістка звернулася до земляків по допомогу. Вона написала про хворобу в пості, який опублікувала на своїй сторінці у Facebook. Жінка пояснила, чому останнім часом зникла з публічного простору, й розповіла про боротьбу з недугою, передають Патріоти України.

"Інститут раку ставить четверту стадію, але ізраїльські лікарі мають геть інший обнадійливий прогноз. Почуваюся по-різному, страху немає, відчаю теж. Я прекрасно усвідомлюю ризики, може, тому не впадаю в істерику", – зізналася Волошина. Вона додала, що ніколи не сприймала негаразди як належне, тож спротив для неї – єдина можлива реакція в цій ситуації.

Журналістка додала, що не хоче нічого приховувати від тих, хто її знає. Як і поводитися так, нібито рак – то "нехороша хвороба", якої потрібно соромитися.

За її словами, вона поки й сама нічого не знає про шанси на одужання, але точно впевнена, що має спробувати перемогти онкологію. Допомогти в цьому жінка попросила небайдужих українців. Адже лише на першому етапі, який триватиме пів року, на лікування їй потрібно 430 тисяч гривень.

"Я знаю, що попереду довга та виснажлива боротьба. І тут мені потрібна буде ваша підтримка та допомога. Все це коштує грошей, яких у мене просто немає. Буду вдячна за будь-яку пожертву, слова підтримки та репост. Прорвемося!" – зазначила журналістка.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...