"Я проходив повз і сказав нардепу, що не можна так робити": Ветеран АТО розповів про своє затримання (відео)

Олександр Погребиський зробив зауваження нардепу від ОПЗЖ Олегу Волошину.

Олександр Погребиський. Фото: Новинарня.

Затриманий через нібито облиття зеленкою нардепа від ОПЗЖ Олега Волошина ветеран АТО і громадський активіст Олександр Погребиський повідомив про вручення йому підозри, а також про судове засідання, яке має відбутись завтра, 23 липня. Про це Погребиський сказав у своєму відеозверненні, передають Патріоти України.

"Я вже другий день знаходжусь у Печерському районному відділі поліції. Завтра має відбутись суд. Мені написали підозру, у який зазначено, нібито я нападав на депутата і погрожував йому. Насправді ж я проходив повз цього пана, якого облили зеленкою. Мене також облили. Потім я побачив, що цей народний депутат підбіг до чоловіка і вдарив його по обличчю. Я почав говорити, що так не можна робити. В результаті мене також затримали разом з чоловіком (якого вдарив нардеп - ред.)", - сказав ветеран АТО.

Погребиський уточнив, що чоловіка вдарив народний депутат від ОПЗЖ Олег Волошин, який стверджував, що в Україні нібито немає суверенітету й країна знаходиться "під зовнішнім впливом".

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.