"Я просто чекала слушного моменту": Колишня дружина екснардепа Арістова розповіла про їхнє розлучення і поїздку на Мальдіви під час війни

Наприкінці лютого 2024 року стало відомо, що скандальний екс-депутат "Слуги народу" Юрій Арістов розлучився з дружиною. Марина Арістова заявила, що після 13 років стосунків пішла від політика, якого за кілька місяців до цього спіймали на відпочинку на Мальдівах, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що в липні 2023 року Арістов виїхав з України під приводом відрядження на три дні, а пізніше дистанційно відкрив собі лікарняний у Києві та вирушив на розкішний курорт. Разом із сім'єю він засвітився у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, де вартість найдешевших номерів на 5 ночей становить майже 479 тисяч гривень. Згодом Юрій Арістов склав мандат, а прокуратура вручила йому підозру за службову підробку. Суди у цій справі продовжуються й досі.

В інтерв'ю Аліні Доротюк Марина Арістова розповіла, що причиною їхнього розлучення став зовсім не скандал із Мальдівами і слідство щодо чоловіка. Вона нібито вже три роки чекала на зручний момент, щоб розлучитися з політиком, який їй зраджував.

"Він - влада, всі суди були при ньому. Мені в той момент розлучатися було б самогубством. Я б нікому нічого не довела, що там у нас спільно нажите. Він захотів би - "роздягнув" мене і сказав би "до побачення". Я вирішила не поспішати, а подивитись, що буде далі", - заявила Арістова.

Процес розлучення жінка готувала три роки, щоб "підстелити соломку". Вона турбувалася за поділ майна, яке, за її словами, включає дві машини, рибний бізнес Арістова, стоматологічну клініку та квартиру, яка все ще будується.

Що ж до поїздки на Мальдіви, то себе Арістова називає жертвою обставин. Чоловік нібито наполягав на тому, щоб відправити трьох дітей до океану, і вона вирішила з ним не сперечатися - "підлаштувалася під обставини".

"Це імпульсивна людина. Він сказав: "Війна може бути ще 10 років, я хочу, щоб діти поїхали до океану". Я неодноразово говорила, що ці ср**і Мальдіви мені не потрібні. Але сказати: "Бери дітей, вали на Мальдіви сам " - було б дивно", - заявила жінка.

Арістова заявляє, що її колишній чоловік "не був корупціонером", а елітний відпочинок під час війни собі дозволив, бо просто був багатою людиною.

"Люди, у нього ніякого корупційного звинувачення не було. Єдине його звинувачення - підробка документів на відрядження для виїзду за кордон. За це йому одягли браслет на ногу, як якомусь страшному злочинцю, за це з липня або серпня у нього судові процеси, - каже вона. - Він не такий страшний, як його намагалися намалювати. Він не вкрав нічого, коли поїхав на Мальдіви. Морально-етична сторона цього вчинку – гівно, але це не корупція. Він заробляв і під час політики, і після політики. Він бізнесмен. Не соромно бути багатим. Це боляче, бо купа людей зараз у злиднях. Я проти відкритого лакшері-життя".

Колишня дружина Арістова наголошує, що "він не був олігархом ніколи". "Ми як жили на орендованій квартирі, так і живемо. Як їздили на двох машинах, так і їздимо. Моя машина коштує 60 тисяч доларів (близько 2,3 млн грн), це не Rolls-Royce, - заявила вона. - Чомусь люди, які тебе засуджують, коли ти чогось досяг, не розуміють, що у кожного є шанс. Я сирота, в 19 завагітніла. У мене не було грошей, ніде було жити, але я вижила, і я вважаю, що це круто. Щоб щось було в житті, потрібно е**шити, на голову нічого не звалиться".

При цьому Марина Арістова вважає, що їхню родину зруйнувала політика. Її вона називає брудною сферою, куди нікому не слід іти. "Мені його шкода, тому що в нього було все, про що мріють люди – хороша сім'я, гроші, влада. Живи, кайфуй від життя. Політика зруйнувала наші стосунки", – каже вона.

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...