"Я просто його не побачив": На засіданні ВРП показали відео з місця ДТП за участю судді Тандира

У четвер, 11 квітня, на засіданні Вищої ради правосуддя продемонстрували відео з місця смертельної ДТП за участю судді Олексія Тандира, передають Патріоти України.

На засіданні було показано відео з бодікамери правоохоронниці, яка була на блокпості, біля місця смертельної аварії. Так, на початку відео чути звуки зіткнення автівки, ймовірно, з дорожніми блоками. Після цього чоловічий голос кричить із проханням викликати «швидку».

Також на кадрах видно, як Тандир відчиняє двері машини з водійського місця і запитує: «Когось збив? Когось збив, так?». Після цих слів він підходить до тіла збитого нацгвардійця і хапається за голову.

Пізніше на записах чути голос Тандира, який, імовірно, з кимось розмовляв. Він каже, що «що просто його не побачив».

При цьому коли суддю прямо запитали, чи є він водієм авто, Тандир відповів: «Я не знаю». Далі він стверджував, що є лише власником машини. Співробітниця поліції також запитала в Тандира, чи вживав він алкогольні напої - Тандир відповів негативно.

Поліцейська закликала Тандира приготувати документи для показу і пройти тест Драгера, оскільки вона побачила в нього ознаки алкогольного сп’яніння. На що той відповів: «Я знаю, я знаю». Пізніше він ще раз так відповів на зауваження, що в нього «перегар».

Також суддя відмовлявся відповісти на запитання, де він працює, лише уточнивши, що «це краще, ніж держслужба». У відповідь на запитання правоохоронців Тандир повторював: «Я не розумію, за що ви мене заблокували» і «Я вважаю вас упередженими людьми».

Рекордні гонорари: Стало відомо, скільки Усик та Ф'юрі зароблять за бій

четвер, 16 травень 2024, 8:23

Стало відомо, скільки зароблять за бій український боксер Олександр Усик (21–0, 14 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (34–0–1, 24 КО). Усик і Ф'юрі отримають рекордні гонорари за бій у своїй кар'єрі. Тайсон Ф'юрі отримає за бій 69 млн. доларів, а гонорар Ол...

Бережіться! Хакери ГРУ РФ активізували атаки на телефони військових ЗСУ

четвер, 16 травень 2024, 8:15

Російські хакери активізували атаки на мобільні телефони українських військових. Фахівці розповіли про особливості атак та як захиститися. "Хакери РФ збільшили кількість кібератак на мобільні пристрої українських військових. У другому півріччі 2023 рок...