"Я просто хочу померти!": Названо страшну причину загибелі 14-річної дівчинки під Одесою, яку знайшли мертвою на лимані (відео)

14-річна Аліна Недова, тіло якої було знайдено на березі Дністровського лиману в Одеській області, покінчила життя самогубством. Про це повідомив на брифінгу начальник обласного управління Національної поліції Олег Бех. За його словами, дівчина роздяглася і кинулася з високого обриву, передають Патріоти України.

У розпорядженні одеського видання "Альтернатива" з'явилася копія переписки загиблої з її подругою, що дозволяє стверджувати, що це не просто самогубство, а доведення до самогубства.

У повідомленнях від 7 квітня Аліна пише, що батьки її часто лають, принижують і б'ють. "Вони все життя постійно кричать на мене і кажуть, що я жахлива дочка, дура, ідіотка... Вони, коли я щось не зроблю, що вони просять, починають кричати і іноді бити... Тато вже не б'є, а мама б'є і кричить. Тато дуже сильно кричить. Вони постійно говорять, що я у всьому винна... хоч я нічого не робила", – відзначала вона.

За словами дівчинки, батьки завжди п'ють, коли залишаються вдома. "Одного разу, минулого літа 2019 року вони по п'яні почали кричати на мене, що я невдячна дочка... Потім мама взяла ножиці і відрізала мені волосся... Потім тато відрізав мені волосся, і тепер я ходжу з такою зачіскою", – підкреслила Аліна.

Також вона описала один випадок того літа, коли п'яний батько ліг біля неї і почав приставати. "Я прокинулася і почала говорити татові, щоб він відстав. Але він не слухав і потім почав знімати з мене труси... Потім він встав і навис наді мною, я всіляко намагалася щось кричати, але у мене в горлі щось заважало, якийсь комок... А потім я відчула щось мокре... (я була на краю ліжка і тому я спеціально впала). І потім пішла до мами на кухню в сльозах, тому що мені було страшно... Я прийшла і розповіла мамі що трапилося, а вона сказала: "НУ і ЩО?", – писала дівчинка.

За її словами, після цього випадку батьки говорили, що вона про все бреше. "А сказати іншим я не можу! Я намагалася, але мої батьки, як тільки хтось поруч, починають вдавати, що люблять мене і що я їх улюблениця. І тому мені ніхто не вірить", – додала Аліна.

Вона зізналася, що просто хоче померти. "Нікому не заважати! Всім буде краще! Ну кому я потрібна? Тобі? Батькам, які мене не люблять? Однокласникам, для яких я тягар? Кому?! НІКОМУ!" – скаржилася дівчинка.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...