"Я просто плакала півгодини. Без зупинки": Вагітна дружина Павлика розсекретила стать дитини (відео)

Катерина Реп'яхова в червні цього року народить українському співаку Віктору Павліку їх первістка. Спочатку пара приховувала стать дитини, але тепер дівчина зізналася, що чекає хлопчика. Вона також опублікувала зворушливе відео в Instagram, повідомляють Патріоти України.

За словами жінки, вона була дуже шокована, коли побачила колір кульок в коробці.

"А за пів години до відкриття коробки я просто плакала пів години. Без зупинки. І не могла взяти себе в руки. Це точно найхвилюючий момент у моєму житті", - відверто розповіла Реп'яхова.

Вона також додала, що у неї був шок. Катерина спеціально не обрізала кінцівку на відео. За її словами, вони з чоловіком ще довго стояли і спілкувалися. "Я хотіла в цей день бути тільки з чоловіком удвох. Для мене це було дуже важливо. А на наступний день цю ж коробку ми відкрили для рідних", - додала Реп'яхова. Варто зазначити, що ім'я хлопчику вже підібрали, його назвуть Мішею.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...