"Я просто пожартував": У Маріуполі тіктокер кидав сокиру з балкона заради "вірусного" ролика (відео)

У Маріуполі Донецької області тіктокер задля «вірусного» відео для соцмереж кидав з балкона сокиру. Правоохоронці вже знайшли блогера. Про це інформує пресслужба Нацполіції, передають Патріоти України.

Інцидент стався 1 лютого, хлопець опублікував у соцмережах ролик, на якому він кидає сокиру з балкона багатоповерхівки на подвір'я. Відео викликало хвилю негативу у мережі. Ймовірно, хлопець хотів вцілити у дерево навпроти будинку, але сокира пролетіла повз. На момент небезпечних зйомок під вікнами нікого не було.

Тіктокер зізнався поліцейським, що хотів зняти «вірусне» відео для соцмереж. Він також додав, що не мав на меті комусь заподіяти шкоду, а лише хотів «пожартувати». «Я викинув сокиру у вікно, щоб зняти відео в TikTok. Я розумію, що я неправий, і я дуже перепрошую», – сказав він.

Поліцейські склали адмінпротокол щодо 21-річного хлопця за дрібне хуліганство. Йому загрожує покарання від штрафу до виправних робіт та адміністративного арешту.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...