"Я просто стану ангелом": Затравлена однокласниками дівчинка розповіла у передсмертній записці, що її спонукало до непоправимого

У Запоріжжі школярка скоїла самогубство, залишивши передсмертну записку, в якій розповіла про булінг з боку вчителів та однокласників у своїй гімназії. Про це 21 квітня пише місцеве видання"Прес-центр", передають Патріоти України.

Трагедія сталася ще 4 квітня в будинку на вул. Оптимістичній в Заводському району міста. За інформацією з соцмереж, дівчинка повісилася.

Зараз у розпорядженні журналістів опинилася записка цієї дівчинки, написана перед смертю. У ній школярка описує цькування в навчальному закладі (на вулиці Павлокичкаській), про неналежне ставлення викладачів до класу, про що вчителі нібито розповідали не тільки одне одному, а й іншим учням.

Школярка каже, що зазнавала знущань і з боку однокласників. Також дівчинка розповідає, що раніше вже робила спроби покінчити з життям. Зокрема, каже, що наносила собі порізи на руках, два рази мала намір стрибнути з даху, намагалася повіситися.

За словами школярки, в гімназії раніше проводили опитування щодо булінгу, і вона єдина зізналася, що піддавалася цькуванню. У підсумку весь клас списав це на жарт, і на заяву ніхто не звернув увагу.

Дівчинка в передсмертній записці, звертаючись до подружки, каже, що після своєї кончини "віддам тобі своє здоров'я, аби ти одужала". "Я просто стану ангелом, який захищатиме всіх своїх близьких..."- написала вона.

Поліція перевіряє факти, викладені в передсмертній записці школярки, а також встановлює обставини трагедії.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...