"Я приїхав не хайпувати": Популярний український комік розповів, як потрапив у Суджу та навіщо

Український комік Фелікс Редька пояснив, як потрапив у зайняту українськими військовими Суджу Курської області РФ. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі Instagram, передають Патріоти України.

Він зазначив, коментуючи критиків у мережі, що у контрольоване українцями місто приїхав не "хайпувати", а робити роботу на кшталт кореспондентів, фотографів, гуманітарних служб, нагадавши, що має журналістську освіту.

"Хайпом було б в Суджі Почечуна зняти, тобто зробити розважальний контент без соціальної користі. Результатом даної поїздки, стане безцінний науково-популярний подкаст з місцевого краєзнавчого музею про українську історію Суджі... а як я туди потрапив? З чийого дозволу і разом з ким? Мабуть, на велосипеді приїхав", - написав комік.

Він зауважив, що також в результаті монетизації подкасту, через продаж реклами, у військових Курського напрямку вже зʼявився Mavic 3T. Тобто військові отримали дрон, держава - корисну інформаційну компанію, а команда - враження і задоволення від виконаної надскладної задачі.

Також зазначив, що подкаст було знято завдяки роботі військових, без допомоги яких це було б неможливо. "Зі свого боку, ми використали унікальну можливість так, щоб витиснути з неї максимум користі для армії і держави. Сьогодні. 17:00. Канал "Комік плюс історик", - додав Фелікс Редька.

Скільки триватимуть відключення світла взимку: Озвучено найкраший і найгірший сценарії

вівторок, 27 серпень 2024, 6:00

Якщо температура повітря в Україні взимку знизиться до -10 °C, відключення світла можуть тривати до 8 годин на добу. Про це повідомив член парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк, передають Патріоти Ук...

Зараз йому має бути 70 років: "Куленепробивний" крокодил з'їв сотні людей (фото)

понеділок, 26 серпень 2024, 23:00

Мешканці берегів озера Танганікія в Бурунді десятиліттями живуть у страху — їх роками тероризує крокодил-вбивця. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Коли в 70-х роках на береги озера почали виносити випотрошені трупи і відрубані ноги, с...