"Я привіталася, а він штовхнув так, що я впала": Ексдружина розповіла про домашнє насилля з боку Тимощука

Колишня дружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька розповіла, як ексфутболіст збірної України намагався застосовувати до неї силу в присутності їхніх дітей, передають Патріоти України.

Тимощук і Навроцька скандально розлучились у 2016 році. Надія разом із двома доньками від Анатолія проживає у Німеччині. «Одного разу довелося навіть викликати поліцію! Він приїхав до нашого будинку, стукав у вікна, а дітям було страшно. Поліція його виводила під руки, і діти це все бачили.

Якось Тимощук прийшов до нас додому і я вийшла зустрічати його з дітьми. Та ФСБшна тваринка (нинішня дружина Тимощука Анастасія Климова — прим.) його накрутила, і він зайшов дуже зарядженим на агресію.

Я з ним нормально привіталася, діти стояли позаду мене, а Толік ні з того ні з сього мене відштовхує. Я падаю! Діти побігли на другий поверх до няні і почали барикадувати двері іграшками, щоб Тимощук не зміг зайти. Донечки злякалися, що він їх просто вкраде. Так що, швидше за все, дітей у його житті вже не буде", — цитує Навроцьку sport-express.ua.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...