"Я різатиму ваші голови": 20-річний окупант, який вбивав жителів Бучі, знову погрожує українцям

20-річний російський окупант з Владивостока Михайло Ткач, який вбивав українців у Бучі під Києвом, погрожує, що знову приїде в Україну та продовжить чинити звірства, передають Патріоти України.

Журналіст Дмитро Реплянчук з програми Слідство.info повідомив у Facebook, що українці знайшли сторінку Ткача в соцмережах і почали писати йому, що він кат і окупант. Але росіянин навіть і не думає переосмислювати свої дії. Навпаки, він не лише не заперечує вчинення злочинів, а й ще більше погрожує людям: "Щойно я заїду знову до вас, я буду різати ваші голови"; "А ти розумієш, що я на твоїй землі, і вбиваємо ми вас, і трупи смердючі ходячі тільки ви, укропчики".

false

"Це не путін пише і не шойгу. Це пише 20-річний окупант Михайло, який нещодавно закінчив школу в своєму сраному Владивостоці, в дев'яти тисячах кілометрах від нашої країни. Якщо ви запитаєте, чому він хоче нас знищити? Він сам відповів: "повалити уряд, щоби не вступили до складу НАТО, щоби не було Америки, під чию дудку ви танцюєте, підходу до Росії". Це все в його голові, він в це щиро вірить. Їм не може бути прощення. Ні 20-річному Михайлу, ні його співгромадянам", - написав журналіст.

Михайло Ткач родом з Владивостока. У 2017 році він закінчив школу, хотів стати рятувальником, але через два роки його призвали на військову службу. У 2022 році він вторгся на територію України, де, за його власними зізнаннями, вбивав і калічив українців. За попередньою інформацією, саме його бригада №155 була в Бучі.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...