"Я розумію, "Бентлі", всі справи, ну треба ж бути людиною": Анастасія Приходько поскандалила з хворим бійцем ЗСУ

Українська співачка Анастасія Приходько "наїхала" на бійця ЗСУ через правила дорожнього руху. За її словами, військовий ледь не створив аварійну ситуацію на дорозі. Вона заявила, що боєць ЗСУ, який їхав на Bentley, порушив правила дорожнього руху. На своїй сторінці в Facebook вона опублікувала фото військового і заявила, що він до того ж їй нахамив, передають Патріоти України.

"Дуже хочу знати, хто це! Так грубити, якщо ти ще й не правий, може тільки він! Я розумію, "Бентлі", всі справи, ну треба ж бути людиною", - написала співачка.

Цією людиною виявився 52-річний психолог Микола Олофінський, який з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну пішов захищати нашу країну від російських окупантів. Він висловився про цей інцидент у своїх соцмережах.

За словами Миколи, водій "Лексуса", який віз Приходько, посигналив йому на дорозі, на що Олофінський зробив той же жест. Він додав, що опустив скло і уточнив у водія з якою метою він сигналив, але у відповідь отримав лише хамство. У підсумку, коли військовий зрозумів, що нормальної розмови не буде, він закрив вікно і мовчки поїхав.

Крім того, Олофінський був здивований, що у Приходько під час війни є час влаштовувати скандали в мережі. "Людина, що виїжджала з пішохідної зони, він подумав, що правила дорожнього руху не для нього писали. Щоб він в нас не в'їхав, був зроблений сигнал, на що людина почала сигналити у відповідь і почав рівнятися зі мною і перший почав розмову ! Мені воно було не потрібно, а йому потрібно! А чому така реакція була у людини на попереджувальний сигнал, я не знаю", - відповіла йому співачка.

Крім того, виявилося, що в цей момент Микола їхав на обстеження. Зараз він знаходиться в госпіталі з підозрою на тромб в голові.

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...