"Я що - бандерлога, що ви зі мною так розмовляєте?": В Одесі спалахнув новий мовний скандал

В Одесі спалахнув новий мовний скандал – в "Епіцентрі" невідома жінка називала українську мову "укронацистською" і заявляла, що Україна повинна бути частиною Росії. Про це свідчить відеозапис, опублікований телеграм-каналом "Одесса Инфо", передають Патріоти України.

Як розповіли очевидці, касир одеського гіпермаркету "Епіцентр" звернувся до клієнтки українською мовою, що дуже обурило її. "На що вона почала кричати російською: "Я що – бандерлога, що ви зі мною так розмовляєте? Я не розумію вашу укронацистську мову, скоро вас усіх уб'ють", – йдеться в повідомленні пабліка.

Скандалістка також узялася заявляти, що Україна була та повинна бути у складі Росії. Водночас жінка стверджувала, що нібито любить Україну та її мову. "Україну я люблю, між іншим. І вона залишиться, і буде при Росії – так як вона завжди і була. І українську мову я теж люблю. І Україна наша буде – тільки у складі Росії, як вона завжди і була", – заявила відвідувачка.

За кадром чутно, як якийсь чоловік каже, що з погляду про приналежність до Росії значна частина місцевого населення не погодиться. Тоді жінка почала вигукувати: "Ой, половина! Хто? Бандерлоги оць ці ср*ні, яких іще не вбили?! Росія старається всіх убивати. Нічого, скоро вас всіх не буде". Скандалістка також заявила про своє російсько-єврейське коріння.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...