"Я шкодую": Дівчина, яка спалила прапор України в Кам'янському, записала відео із вибаченнями

У Кам'янському на Дніпропетровщині 21 вересня дівчина-підліток спалила прапорець України під регіт своїх друзів. Через день після цього в мережі оприлюднили відео, на якому вона вибачається за свій вчинок, повідомляють Патріоти України.

Дівчина говорить, що "щиро розкаюється" та обіцяє так більше не робити. Проте в дописі висловили недовіру до таких вибачень, які роблять під примусом. На початку відео зловмисниця каже свої паспортні дані. Виявилося, що їй приблизно 15 років (народилася у 2006 році). "Я шкодую про свій вчинок, щодо прапора. Обіцяю більше такого не робити", – сказала неповнолітня.

Слід зазначити, що в коментарях до запису люди не надто позитивно поставилися до цього. Користувачі писали, що цього недостатньо, а також говорили про те, що немає сенсу в таких вибаченнях, оскільки схожі події траплятимуться й надалі. При цьому обурені цим інцидентом громадяни будуть звертатися до правоохоронців з вимогою покарати цю дівчинку, а також її батьків, які "не забезпечили її належним вихованням".

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...