"Я скажу, коли 200 буде": У мережі спливло відео за секунду до трагічної ДТП у Харкові

У мережі з'явилося відео за лічені секунди до смертельної ДТП у Харкові, яку влаштував водій Infiniti. Як і передбачалося раніше, авто гнало по місту на шаленій швидкості - часом розганяючись до 200 кілометрів на годину. У Telegram-каналі "ХС-Харків" опублікували відео з салону авто, де знаходилися троє молодих людей, передають Патріоти України.

Також чітко чути їхні розмови. Відзначається, що активістам Харкова стали доступні відео з телефонів пасажирів нещасливого Infiniti під керуванням Миколи Харківського.

На відео чутно, як розмовляє Микола Харківський - так званий "мажор", який перебував за кермом. Всі розмови супроводжуються матюками. "Зараз, я скажу, коли 200 буде", - говорить він і починає додавати швидкість.

Після цього Микола каже, що їхав близько 180 км/год і наближається до світлофора, на якому горить червоне світло. На іншій частині ролика можна побачити, що авто, яке мчить по практично порожній дорозі, ледь не влітає в іншу машину. "Ми їхали десь 160... А, 200 ми їхали", - каже водій. На це дуже схвально реагує дівчина. Мабуть, саме таким способом хлопець доводить свою "крутість" одноліткам.

Нагадаємо, що 28 жовтня Миколі Харківському, який влаштував криваву аварію в Харкові на "Інфініті", оберуть запобіжний захід. Враховуючи, що він неповнолітній, у разі його провини йому загрожує до 8 років ув'язнення. До цього 16-річний хлопець вже мав проблеми із законом. У свої 14 років він стріляв у жінку, яка прийшла заступитися за свою дочку, яку він ображав. Враховуючи ці факти прокурори проситимуть сьогодні взяття молодого хлопця під варту.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...