"Я стрелял по прятавшимся детям, целясь в их головы": Казанський стрілок розповів моторошні подробиці про вбивства в школі

Під час допиту казанський стрілок Ільназ Галявієв, який влаштував вибух і стрілянину в гімназії, внаслідок якої загинуло дев'ять осіб, докладно розповів про те, як здійснював вбивства. За його словами, він цілився в голову своїх жертв, але влучав не завжди. Витяги з допиту казанського стрілка опубліковано в Telegram-каналі Life Shot, повідомляють Патріоти України.

Вбивця розповів, що почав стріляти зі своєї рушниці ще на ганку гімназії в першу-ліпшу дівчину-школярку, однак їй вдалося втекти. "Я цілився їй в голову (вона стояла обличчям до мене) і зробив три постріли, але не влучив жодного разу... Далі з гімназії став виходити якийсь літній чоловік. Я вистрілив йому прямо в голову, від чого він впав між двома дверима, що ведуть до гімназії. Далі я вистрілив йому ще раз в голову. Він був убитий", - розповів він про перші жертви.

Наступною жертвою стала вчителька. "Я вистрілив їй прямо в голову, після чого вона впала, і я знову вистрілив їй в голову. Жінка була мертва, я її вбив. Далі в коридорі я зустрів раніше незнайому мені дівчину-школярку і спробував вистрілити їй в груди. Я хотів її вбити, натиснувши на спусковий гачок, але пострілу не відбулося через відсутність патронів, і в цей час дівчині вдалося втекти живою від мене", - згадував казанський стрілок.

Після того, як Ільназ Галявієв влаштував вибух біля дверей одного з кабінетів на першому поверсі, він побіг на третій поверх з рушницею в руках. "Я не пам'ятаю точно, чи вбивав я когось на другому поверсі, але на третьому точно вбив не менше семи осіб, точно не пам'ятаю, вистреливши в них зі своєї рушниці в голову і живіт. Я завжди цілився точно в голову. Серед убитих на третьому поверсі будівлі гімназії були школярі, стать не пам'ятаю, і один вчитель - жінка", - розповів на допиті вбивця.

На третьому поверсі він забіг до першого-ліпшого кабінету, де проходив урок. "Я насамперед убив вчительку шляхом одного пострілу в голову, від чого вона впала на підлогу і померла на місці. Далі я витратив усі свої залишки патронів в кількості семи штук на учнів, які сиділи під партами, ховалися від мене. Я стріляв по школярах, цілячись в їхні голови. Не всім я влучив у голови, комусь влучав у живіт, в руки, в ноги. Трьох учнів я в даному класі вбив, але, може, і більше, інших, напевно, поранив", - згадував казанський стрілок.

На третьому поверсі вбивця відвідав ще однин клас, двері в який були відкриті. "Там була всього одна вчителька, яку я відразу ж убив одним пострілом в голову. Вона впала на підлогу і моментально померла на місці. Коли я вистрілив в неї, вона стояла боком до мене і повернула в мій бік голову", - повідомив він.

Після цього Ільназ Галявієв повернувся в клас на третьому поверсі, де вбив вчительку з декількома учнями. Побачивши його повернення, діти почали вистрибувати на вулицю з вікон.

"Я не зміг влучити в того учня, який першим спробував вистрибнути з вікна, я цілився йому в спину, але промахнувся і влучив у іншого учня, який був за ним у черзі. Влучив, по-моєму, в плече. Далі я вистрілив в інших учнів, що сиділи за партами, і добив їх. Решту я поранив, а когось ще вбив. В цілому, перебуваючи на третьому поверсі гімназії, я вбив не менше семи осіб, але, можливо, і більше. Точно не пам'ятаю, багатьох я поранив. Можливо, вони померли", - холоднокровно розповідав казанський стрілок.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...