"Я так суперклей використовую!": Кішка вперше доторкнулася до мильної піни і дуже здивувалася (відео)

Тварини – це істоти, які готові постійно демонструвати людям своє вміння радіти звичайним речам. У мережу потрапило відео, в якому домашній кіт з цікавістю починає торкатися у ванній мильної піни, передають Патріоти України.

Спочатку тварина робить це з особливою обережністю, але коли частина піни "прилипає" до її лапки, подиву кота просто немає меж. Пухнастий звір крутить лапою в різні боки, поки нарешті не позбавляється важкого "вантажу" - частина піни, що прилипла, падає на підлогу.

"Допитлива кішка отримує більше, ніж розраховувала, граючись із мильними бульбашками", - йдеться у підписі до відео. Користувачі оцінили сміливу витівку улюбленця та зазначили, що він непогано їх повеселив своєю поведінкою.

"Кішки просто занадто смішні", "Ці тварини ніколи не перестануть мене смішити", "Дякую за гарний настрій!", "Тепер це одне з моїх улюблених відео з кішками на всі часи", "Чорт візьми, це весело. Схоже на те , як я використовую супер клей", "Який він все-таки кумедний", "Мила кішечка не знає, що робити з бульбашками. Симпатична та смішна", - прокоментували кумедний ролик люди.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...