"Я таке переживаю вперше, я бачив Бога": У Києві багатодітний батько хотів викинутися з вікна, коли четверо дітей були вдома (відео)

Чоловіка, який намагався вчинити суїцид, госпіталізували в спеціалізований заклад.

Багатоповерхівка, де стався інцидент

У Києві патрульні поліцейські врятували чоловіка, який вирішив зістрибнути з балкона 14-го поверху, залишивши вдома четверо малолітніх дітей. Інцидент стався в будинку на вулиці Кадетський Гай. Відео з нагрудних камер правоохоронців опублікували у Facebook-акаунті Патрульної поліції Києва, повідомляють Патріоти України.

Як розповіла пресслужба, сусіди чоловіка з ночі чули крики з його квартири, але звернулися до поліції о 5 ранку. "Коли на місце прибув перший екіпаж патрульних, житель квартири виліз за балкон і кричав, що стрибне вниз", – ідеться в повідомленні.

У підсумку інспекторам довелося затримати місцевого жителя із застосуванням наручників і фізичної сили. "У квартирі, де проживав чоловік, який намагався покінчити з життям, патрульних чекала несподіванка: четверо малолітніх дітей без нагляду. Очевидно, що про них повинен був подбати батько", – розповіли копи.

Чоловіка, який намагався вчинити суїцид, госпіталізували в спеціалізований заклад. На місце події копи викликали екіпаж із протидії домашньому насильству та службу у справах дітей.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...