"Я такого не пам'ятаю з часів Майдану! Тисячі! Море!": З'явилися видовищні фото і відео Ходи захисників України

Люди вигукували "Слава Україні" і дякували військовим за їх боротьбу на сході України.

У Києві на Марш захисників України вийшли десятки тисяч осіб. Учасники публікують видовищні фото і відео, передають Патріоти України.

Як відомо, акція була організована ветеранами війни на Донбасі, волонтерами та громадськими активістами альтернатива параду, який був скасований рішенням президента України Володимира Зеленського. Люди вигукують "Слава Україні" і дякують військовим за їх боротьбу на сході України.

Волонтер Мирослав Гай на своїй сторінці в Facebook висловив захоплення Ходою і вказав, що вона стала масовою. "Я такого не пам'ятаю з часів Майдану! Тисячі! Море!" – написав він.

"Немає паспорта РФ - не отримаєш дитину": Окупанти погрожують породіллям на Луганщині

понеділок, 6 травень 2024, 3:25

Російські загарбники на окупованій Луганщині погрожують не віддавати дітей батькам, якщо у них немає документів РФ, передають Патріоти України. “Напередодні пологів жінок у так званій "ЛНР" в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності пас...

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...