"Я тебе зараз лясну по с*аці": Молода українка поскаржилася на домагання військових лікарів

Харків'янка розповіла про неадекватну поведінку та грубі домагання військових лікарів під Сумами, куди приїхала у відрядження для проведення диспансеризації пацієнтів.

Лікар-невропатолог із Харківського госпіталю Євгенія Москаленко розповіла про неналежну поведінку двох військовослужбовців з медичної роти 58-ї бригади, що дислокується в місті Конотоп, які приставали до неї та інших дівчат-медиків, повідомляють Патріоти України.

За її словами, в місті Глухів відразу по приїзду ці чоловіки стали демонструвати своє хамство, розпускали руки, перебували в нетверезому стані та дозволяли собі нахабні й брутальні висловлювання на адресу прибулих дівчат. "З боку двох військовослужбовців, які також є лікарями - майора Горобця і його колеги - була некоректна поведінка до наших дівчат", - розповіла Євгенія.

Вона зізналася, що була шокована такими "випадами" і навіть не знала, як реагувати. "Гей, мала, посунься, бо я тебе зараз лясну по с*аці", - процитувала вона слова Горобця в перший же день зустрічі та додала: "З перших фраз ми якось розгубилися, тому що скільки ми не їздили - ніхто собі такого не дозволяв".

Москаленко каже, що ці двоє були напідпитку, заявляли про намір забрати дівчат і повезти кататися і гуляти, намагалися потрапити до них у номер в готелі під приводом залишити алкоголь в холодильнику. "Ми навіть не знали, як на все це реагувати. Вони були неадекватні", - скаржиться дівчина.

Євгенія спробувала осадити "залицяльників" і зазначила, що цивільна, а не військовослужбовець, тому їм не підкоряється. Подібні домагання до харків'янок тривали кілька днів, і дівчата постійно перебували в стресовому стані. Всі відмови та обурення військові або пропускали повз вуха, або відповідали грубістю і називали дівчат "хамлом харківським". Також говорили, що їх тут залишать.

Через кілька днів після приїзду - відрядження стартувало 6 липня і мало закінчитися за планами 10-го - Євгенії подзвонили та заявили, що вона залишається А інші їдуть автобусом назад.

Дівчина зовсім зневірилася, бо попереду планувалася поїздка до Стецьків на інше місце диспансеризації. А везти її туди повинен був Горобець на своєму авто, хоча майор практично не "просихав".

У підсумку перелякана Євгенія зателефонувала друзям і попросила про допомогу. Пізніше військові вибачилися за інцидент, але дівчина все одно вирішила розказати про ситуацію, щоб попередити інших дівчат про те, з чим вони можуть зіткнутися.

Джерело: РБК-Styler

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...