"Я теж отримав травми та написав заяву": Заступник начальника патрульної поліції Дніпропетровщини розповів свою версію бійки з підлеглим (відео)

В'ячеслав Маслюк

Заступник начальника управління патрульної поліції Дніпропетровської області В'ячеслав Маслюк підтвердив, що брав участь у штовханині у відділку зі старшим сержантом Максимом Колиняком. Заступник начальника заявив, що не бив підлеглого, а конфлікт почався через мобільний телефон. Коментар Маслюка було опубліковано на YouTube-каналі "Журналісти Стремоусова" у вівторок, 18 травня, передають Патріоти України.

Як повідомив правоохоронець, він йшов по коридору і побачив, що патрульний Калиняк "грається в телефоні", щось знімає і не дає пройти. Він зробив підлеглому зауваження й відсунув руки Калиняка з девайсом. Після цього, як заявив заступник начальника управління патрульної поліції, коп "схопив" його, почалася штовханина. "Я його не бив, клянусь. Мені не соромно сказати. Ми не билися – боролися", – стверджує Маслюк.

Він додав, що сержант почав кричати про напад на співробітника поліції. Пізніше на допомогу начальнику прийшли ще двоє правоохоронців, які вирішили розборонити бійку – мовляв, ймовірно, тому Калиняк заявляє, що його тримали за руки. Розбитий ніс копа заступник начальника пояснює тим, що боровся з Калиняком, а той намагався вирватися.

Маслюк каже, що й сам отримав травми: струс мозку, розбиту фалангу пальця і забій в ділянці грудей. Він також написав заяву про побиття. Правоохоронець звернув увагу, що в коридорі, де сталася бійка, працювали камери спостереження, і можна перевірити відео. Він сказав, що готовий перепросити і понести відповідальність, якщо записи продемонструють іншу версію подій.

Старший сержант Максим Колиняк

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...