Артистка опублікувала свіжі фото в «сторіз» в Інстаграм, на яких показала свою екскурсію на колбасно-м'ясний завод, повідомляють Патріоти України.
Ольга вирішила, подивитися як роблять її улюблені сардельки, якими, як вона сама зізналася, снідає вже другий день. Захопленню зірки не було меж. "О Боже! Так, хлопці, я знаходжуся на колбасно-м'ясному заводі... Дивіться, який величезний каганець, і коптять ребра! Ой, як пахне! А ось і сосиски приїхали... Ухууу, клааасс!", - вигукувала Полякова.
Співачка зупинилася біля верстатів, де роблять сосиски. Ольга показала велику м'ясорубку, де перемелюють, за її словами «справжнє куряче м'ясо, свинину, яловичину та сало». «А де ж папір?», - поцікавилася здивована знаменитість. «Такого не буває», - відповіли їй на виробництві.
«Для того, щоб зробити сосиску, людина стоїть і вирізає кожну жилочку... Прикиньте? Мені завжди здавалося, що сосиски продукт - не для їжі, але якщо ось так вирізається кожна жилочка з м'яса, то яка якість продукту... круто! », - похвалила Полякова український товар.
Також вона показала спеціальне обладнання, з якого «виходять» вже готові вироби. Виявляється, працівники через одну вимірюють довжину сосисок. «Хтось бачив коли-небудь, як робляться сосиски? Боже, ви їх міряєте? І скільки вони повинні бути? 15 сантиметрів? Івлєєва (ведуча «Орла і решки» Настя Івлєєва, - ред.) говорить, що це мало, але для сосиски достатньо», - заявила Ольга, чим насмішила працівників.
В енергосистемі зберігається значний дефіцит, і ситуація в ній змінюється - можливі зміни в застосуванні заходів обмеження світла. Про це повідомляє пресслужба НЕК "Укренерго", передають Патріоти України. Зазначається, що зараз українська енергосистема...
Якщо і переїздити кудись жити, так це до країни, з високим індексом щастя. Одним з найвищих таких показників у світі може похвалитись Швейцарія, і зараз країна пропонує вигідні умови переміщення, передають Патріоти України. Як пише видання Express, шве...