"Я цими сардельками снідала вже два дні": Полякова пішла на ковбасний завод і показала, чим годують українців

Артистка опублікувала свіжі фото в «сторіз» в Інстаграм, на яких показала свою екскурсію на колбасно-м'ясний завод, повідомляють Патріоти України.

Ольга вирішила, подивитися як роблять її улюблені сардельки, якими, як вона сама зізналася, снідає вже другий день. Захопленню зірки не було меж. "О Боже! Так, хлопці, я знаходжуся на колбасно-м'ясному заводі... Дивіться, який величезний каганець, і коптять ребра! Ой, як пахне! А ось і сосиски приїхали... Ухууу, клааасс!", - вигукувала Полякова.

Співачка зупинилася біля верстатів, де роблять сосиски. Ольга показала велику м'ясорубку, де перемелюють, за її словами «справжнє куряче м'ясо, свинину, яловичину та сало». «А де ж папір?», - поцікавилася здивована знаменитість. «Такого не буває», - відповіли їй на виробництві.

«Для того, щоб зробити сосиску, людина стоїть і вирізає кожну жилочку... Прикиньте? Мені завжди здавалося, що сосиски продукт - не для їжі, але якщо ось так вирізається кожна жилочка з м'яса, то яка якість продукту... круто! », - похвалила Полякова український товар.
Також вона показала спеціальне обладнання, з якого «виходять» вже готові вироби. Виявляється, працівники через одну вимірюють довжину сосисок. «Хтось бачив коли-небудь, як робляться сосиски? Боже, ви їх міряєте? І скільки вони повинні бути? 15 сантиметрів? Івлєєва (ведуча «Орла і решки» Настя Івлєєва, - ред.) говорить, що це мало, але для сосиски достатньо», - заявила Ольга, чим насмішила працівників.


Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...