"Я в Каліфорнії живу": Український чемпіон шокував заявою щодо конфлікту на Донбасі

Олександр Гвоздик заявив, нібито він "нічого не знає" про війну між Україною та Росією.

Олександр Гвоздик. Фото: ВВС.

Український чемпіон світу з боксу за версією WBC у напівважкій вазі Олександр Гвоздик перед боєм проти росіянина Артура Бетербієва поділився думкою про конфлікт на Донбасі. Слова Гвоздика наводить Fightnews, передають Патріоти України.

"Війна України з Росією? Я спортсмен і не хочу проводити паралелі з боєм проти Артура Бетербієва. Я живу в Каліфорнії, він живе в Монреалі. Я просто нічого про це не знаю", - сказав Гвоздик.

Нагадаємо, бій між Гвоздиком і Бетербієвим, який володіє чемпіонським поясом за версією IBF, пройде в ніч з 18 на 19 жовтня у Філадельфії (США). Обидва боксери всі свої попередні поєдинки виграли. У Гвоздика - 17 перемог, у Бетербієва - 14.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...