"Я б віддав за неї життя, настільки кохав": Ягольник несподівано заговорив про стосунки з Могилевською (відео)

Екскоханий Наталії Могилевської, продюсер Олександр Ягольник зізнався, що наскільки кохав артистку, що готовий був віддати за неї життя, якби це знадобилося, передають Патріоти України.

Так, за словами чоловіка, у них із Наталею були прекрасні стосунки, про які він досі згадує з посмішкою. "Якби знадобилося віддати за неї життя, я б віддав, навіть не замислюючись. Настільки сильно я її кохав. У нас було все те, що можна згадувати зі словом – вау", – розповів він.

Олександр також зізнався, що вони з Могилевською розійшлися через грошові питання. Сталося це в той момент, коли чоловік освідчився коханій. Нагадаємо, що Ягольник був першим продюсером співачки, а також писав для неї пісні.

"Перед тим, як зробити пропозицію, я завів розмову про гроші. Наталя сказала: "Ти ж мені писав пісні, тому що мене кохав? Тоді навіщо зараз питаєш про гроші?". Я пішов від неї та викинув цю каблучку дорогою додому в озеро. Я зрозумів, що, напевно, не знаю цю людину", – підсумував він.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...