"Я вам купу г*вна навалю": Боржник-аліментник у Борисполі накинувся на прикордонників через заборону на виїзд (відео)

В аеропорту "Бориспіль" у перший день нового року прикордонникам довелося заспокоювати агресивного боржника по аліментах. Про це інформує прес-центр Державної прикордонної служби, передають Патріоти України.

36-річний чоловік прибув на паспортний контроль для проходження оформлення на рейс в Дубай. Однак співробітники ДПСУ під час перевірки бази даних виявили, що громадянину заборонений виїзд з України через борги по аліментах.

Прикордонники запросили чоловіка в службове приміщення, щоб пояснити йому відмову у перетині кордону. Однак аліментник почав вести себе агресивно, ображав інспектора прикордонної служби і навіть плювався.

«Я вам тут влаштую, я таке влаштую. Ви ох***** у своєму порту. На камеру знімай мене. Випишеш мені штраф на 150 грн. Я вам сяду тут купу гівна навалю…», – пригрозив чоловік.

Його довелося вгамувати після того, як він почав кричати і бажати смерті прикордонникам. Стосовно боржника-аліментника склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 185-10 Купап. Справу передали в суд.

У ДПСУ додали, що в бази даних прикордонників внесено 120 тис. осіб, яким заборонено залишати країну через несплату аліментів.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...