"Я вам ничего не должна!": У Кривому Розі працівниця "Укрпошти" відмовилася обслуговувати клієнта державною мовою (відео)

Карантин мадам теж ігнорує, відмовляючись вдягати маску.

У Кривому Розі на Дніпропетровщині співробітниця "Укрпошти" порушила закон України "Про забезпечення функціонування української мови як державної", відмовившись обслуговувати клієнта українською, зазначають Патріоти України.

Чоловік зафільмував усе, що відбувалося у відділенні пошти. Ролик опублікували на YouTube-каналі "Baba Kit".

Криворіжанин зайшов до одного з відділень "Укрпошти" на 95-му кварталі. Він звернувся до працівниці українською, але у відповідь почув російську мову. Також він поцікавився у жінки, чому вона перебуває на робочому місці та обслуговує клієнтів без маски.

"Я розмовляю, як мені зручно. Мені ніхто ніякою мовою не забороняв розмовляти", – парирувала працівниця, яка відмовилася назвати своє ім'я.

Після цього вона викликала поліцію через те, що чоловік знімав її на телефон, і назвала відвідувача "буйним". Запис обривається на тому моменті, коли жінці перетелефонували правоохоронці, після розмови з якими вона почала набирати щось на клавіатурі комп'ютера.

Нагадаємо, 16 січня, в Україні набула чинності стаття 30 Закону "Про забезпечення функціонування української мови як державної". Так відбувся остаточний перехід сфери обслуговування на державну мову.

Автор відео пообіцяв надіслати запис керівництву "Укрпошти".


Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...