"Я вас ненавиджу": У Злати Огнєвіч виникли несподівані проблеми в Чикаго через українську мову

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла, що в Чикаго на неї "наїхав" таксист, якому не сподобалося, що вона розмовляє українською мовою, передають Патріоти України.

Виявляється, що Злата разом зі своєю командою викликала таксі, але водій виявився расистом. Він вилаяв співачку за те, що вона розмовляла українською мовою, а не англійською. У підсумку він висадив її з машини.

"Ми викликали Uber, приїхав таксист - літній чоловік. Десять хвилин ми їхали, спілкувалися, а потім він нам видає, що він нас зараз висаджує біля залізничної станції, тому що він більше не хоче чути мову, якою ми спілкуємося", – розповіла Злата в інста-сторіз.

Злата запитала у водія, чи расист він. На що той ствердно відповів: "Так, я расист. Я вас ненавиджу. Ви погано себе ведете. Це неввічливо - в моїй присутності, в присутності американця, спілкуватися вашою кінченою мовою".

У підсумку співачці і її команді довелося викликати інше таксі. Цього разу вони дісталися до пункту призначення без пригод.

Джерело: УНІАН

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...