"Я вас всіх перерубаю, хто залишився в живих": Свідок розповіла про моторошну різанину на Житомирщині (відео)

Поліція розшукує нападника, поки знайшли лише автівку підозрюваного.
Вбивцю досі не спіймали. Фото: соцмережі.

У Іршанську Хорошівського району Житомирської області попрощалися з учасником АТО 28-річним Сергієм Забродським, якого біля кафе вбив ножем 40-річний Віктор Фарафонов і втік. Убивцю досі розшукують. У лікарні з ножовими пораненнями перебувають рідний брат Сергія та ще 7 молодих людей. Троє з них – у реанімації, одного потерпілого вже виписали додому, повідомляють Патріоти України.

Свідок смертельної різанини Анастасія Перун розповіла, що тоді їхня компанія святкувала день народження. Спочатку гуляли біля озера, а коли почався дощ, перейшли до місцевого кафе. До столика підійшов якийсь чоловік і попросив хлопців вийти на вулицю, щоб поговорити. Хлопці вийшли з незнайомцем. Після цього сталася різанина. Поранених усередину не пустила власниця. Усі дев'ятеро молодих людей лежали просто на асфальті, поки не приїхала "швидка". Дівчина, що залишилася в кафе, каже, що хлопців не було лічені хвилини.

"Я вибігаю, і там усі хлопці лежать у крові. А цей мужчина, який вбив, він стояв біля машини і курив. Матами він сказав, що "ви мене не знайдете, я вас всіх перерубаю, хто залишився у живих", - розповіла Анастасія Перун.

Чоловік сів у машину і поїхав. Дівчина почала викликати "швидку" і дзвонити батькам. Медики ледь встигали приймати поранених. Сергій Забродський втратив багато крові і помер у лікарні. "Було поранення проникаюче в ногу, і було поранення стегнової артерії, через це пораненого привезли вже знекровленого", - сказала Неля Багінська, директор Хорошівської центральної райлікарні.

Поліція розшукує нападника, поки знайшли лише автівку підозрюваного. Його мати запевняє, що компанія напідпитку накинулася на її сина, а той оборонявся. "Люди розказали, що він туди зайшов, сів, узяв каву, підходить до нього цей Забродський, каже: "Давай вийдемо поговоримо". Він вийшов. Вийшов і цілий гурт хлопців, почали бити, він упав", - розповіла мати підозрюваного. Де її син зараз, жінка не знає. Йому загрожує до 15 років в'язниці або довічне.

Джерело: ТСН.ua

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...