"Я від нього вже втомилась": У Києві серед ночі п'яна жінка хотіла позбавитися 5-місячної дитини

Жінка жотіла позбутися дитини / скриншот з відео

У Києві правоохоронці серед ночі на вулиці виявили п’яну жінку з немовлям, яка заявила, що "втомилась" і хоче позбутися своєї 5-місячної дитини, передають Патріоти України.

За інформацією столичної поліції, співробітники сектору протидії домашньому насильству Подільського управління поліції отримали повідомлення про сімейну сварку у квартирі на вулиці Межова. Прибувши на виклик, охоронці порядку виявили біля будинку 31-річну киянку та її знайомого, які знаходились в нетверезому стані на вулиці, а поруч із ними була дитяча коляска з немовлям.

Жінка повідомила поліцейським, що завітала у гості до родичів та на ґрунті вживання спиртних напоїв посварилась з ними, через що пішла на вулицю. Разом з тим киянка повідомила, що не має бажання піклуватись про свого 5-місячного сина і хоче його лишити. Хлопчик голосно плакав - попри холод на вулиці він був у легкому одязі, жінка також повідомила, що останній раз годувала його ще в обід.

Оскільки життю та здоров’ю малечі загрожувала небезпека, правоохоронці забрали дитину від матері, заспокоїли та зігріли у службовій автівці. Окрім цього, поліцейські викликали на місце колег з ювенальної превенції та лікарів, які в подальшому госпіталізували хлопчика до медичного закладу.

Відносно горе-матері інспектори склали матеріали за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення - за ч. 1 ст. 178 ("розпиття спиртних напоїв") та ч. 1 .ст. 184 ("невиконання батьківських обов’язків").


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...