"Я вірю в свою армію": Українців гуртує новий патріотичний флешмоб від Яніни Соколової. Підключилось багато відомих діячів

У мережі набрав обертів флешмоб зі слоганом "Я вірю в свою армію", повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційну сторінку заходу.

У повідомленні зазначається: "У час, коли Росія намагається залякати Україну та її партнерів, провокує, а її окупаційні війська продовжують вбивати, користувачі соцмереж вирішили підтримати українську армію. Висловити слова подяки, опублікувати пам’ятні світлини й запевнити, що в нас вірять! Ідея флешмобу належить Яніні Соколовій".

Яніна Соколова зазначила: ""Вчора я отримала лист. Від львів‘янки, в якої вся родина - військові. Колишні і нинішні. Вона не просила грошей, устаткування, коптерів або броніків. Просила одне: морально підтримати наших воїнів. Це їм зараз дуже і дуже потрібно. Зробимо?

"Отже, давайте зафігачимо флеш-моб #явірювсвоюармію. Розмістіть на своїх сторінках цей хештег і пару слів підтримки нашим у російсько-українській війні", - написала журналістка.

***

Рекрутер Сергій Марченко зазначив: "Привіт, солдат! Сьогодні про тебе знову згадали, солдат. Уставшим від війни страшно. Дивляться репортажі про російські війська на кордоні, сруться кірпічами і згадують про тебе, солдат. Ти їм должен. Бо вони ж тебе кормлять, солдат. Відраховують 1,5% з зарплат, несуть збитки. Проклинають українських політиків і розуміють Путіна, який для Росії - цілком пристойний президент, нам би такого. […]

Не всі такі, солдат. Войовнича меншість думала про тебе завжди. Шукала повідомлень, що сьогодні на фронті без втрат. Допомагала армії. Сама воювала і множила на нуль російських найманців".

***

"Якщо сусід - московит, тримай сокиру під подушкою". Кримська приказка.

Я знаю, що моя армія не втратить пильність і боєготовність, а лише посилить її. Я вірю у своїх друзів - захисників України: військових, добровольців, волонтерів - і готовий їм допомагати як завгодно, в будь-який момент стати з ними пліч-о-пліч. А ментально ми і так завжди разом. Це наша спільна війна, яка аж ніяк не закінчилася. Вижити і перемогти в ній ми можемо тільки разом", - зазначає журналіст Айдер Муждабаєв.

"Ми віримо в свою армію!
Наші воїни найкращі!
Наші воїни-наша гордість!
Наші воїни - наша мужність та віра в Перемогу!", - написала співачка Христина Панасюк


Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...