​"Я втомилася боятися за своє життя і життя своїх друзів. Ніхто не їде 50 км/год, а дітей на вулицю просто не випускають": Спливли  фото і подробиці про велосипедистку, яка загинула на трасі під Києвом

У ніч на понеділок, 10 травня, на трасі під Києвом відбулося страхітливе ДТП - Volkswagen Golf на швидкості зніс велосипедистку Вероніку Вишинський. Друзі загиблої опублікували нові подробиці трагедії. Про це повідомляє Анна Даниленко в Facebook, передають Патріоти України.

Дівчині було 30 років. Вона вела спортивний спосіб життя, мала хорошу фізичну підготовку і знала місцевість. Дівчина дотримувалася техніку безпеки і включила задній ліхтар під час прогулянки.

"Вона недавно переїхала в Зазим'я, вела велосипедний паблік. Її просто зніс автомобіль. Убив. Її збила машина на трасі між Пухівка, Зазим'я. Шолом, контакти, світло, світловідбивачі на одязі не врятували", - говорить подруга Вероніки.

За попередньою інформацією, водій авто значно перевищив допустиму швидкість. Дівчина померла на місці від отриманих травм. Як повідомили правоохоронці, у неї не було шансів.

"Я втомилася боятися за своє життя і життя своїх друзів. За Зазим'я ніхто не їде 50 км / год, а дітей на вулицю просто не випускають. Так, ми дожили до того, що діти не гуляють на вулицях."


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...