"Я виріс у проросійському оточенні": Зірка українських серіалів відхрестився від батьків з Криму

Відомий український актор Данило Мірешкін розповів, що в незаконно анексованому Криму живуть його батьки, з якими нещодавно він перестав спілкуватися через їхню позицію щодо війни, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Аліні Доротюк він зізнався, що до повномасштабного російського вторгнення називав себе "сепаром за походженням", бо ріс в проросійському суспільстві. Однак після 24 лютого він усвідомив, що хоче ідентифікувати себе тільки з українцями. Він відразу ж почав займатися волонтерством і створювати благодійні проекти.

А ось батьки Мірешкіна дотримуються мовчазної позиції. Він заявив, що йому дуже боляче від цього, тому він вирішив видалитися з сімейного чату. Актор додав, що намагався напоумити рідних, але вони більше вірять російській пропаганді.

"Батьки не займають активну політичну позицію. Але від цього не легше. Вони представники аморфної частини населення, яка дотримується думки: "Ми тихенько посидимо, ми ж ні на що не впливаємо, нічого не вирішуємо". І мені від цього усвідомлення дуже боляче. Нещодавно я просто видалився з сімейного чату", – поділився актор.

Хто такий Данило Мірешкін

Данило Мірешкін - український актор, який прославився завдяки ролям у таких фільмах і серіалах як "Дочки-матері", "Місце під сонцем", "Віддай мою мрію", "Співачка", "Присягаюся кохати тебе вічно", "Не зарікайся", "Все одно ти будеш мій" та інших.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...