"Я вже потрапляла через Кишинів до Одеси": Апіна, сидячи на унітазі, розповіла про страх перед СБУ (відео)

Російська співачка у зверненні до СБУ заявила, що списки з метою обмеження доступу в Україні складати безглуздо.

Російська співачка Альона Апіна, ексучасниця гурту "Комбинация", на своїй сторінці в Instagram опублікувала звернення до Служби безпеки України (СБУ), повідомляють Патріоти України.

"Наша відповідь СБУ та іншим найрозумнішим!" – таким підписом вона супроводила допис. Ролик співачка зняла в туалеті. "Я боюся, боже мій, я тепер ворог України! Люди, які пишуть списки, ви дурні рідкісні", – заявила співачка.

Вона згадала, як три роки тому через Кишинів (Молдова) потрапила до Одеси і дала там концерт. "Ось, бачите, унітаз, зараз сяду і буду боятися. Люди, хто там пише ці списки, дурні ж ви рідкісні! Я три роки тому проникла у вашу прекрасну країну через Кишинів, таємними стежками. Це був чудовий концерт, який я досі не можу забути", – заявила Апіна.

Виконавиця зазначила, що списки складати марно. "Пишіть ваші погані списки, ми все одно любитимемо одне одного. Наше покоління все одно почуватиметься птахами з одного гнізда, ми виросли на одних мультиках, дивилися одні фільми, кохали і чудили під одні й ті самі пісні", – заявила Апіна.

Альона Апіна потрапила до чорного списку Міністерства культури України. Співачка фігурує в базі "Миротворець" через неодноразові виступи в окупованих Криму і Луганську. В інтерв'ю "Немецкой волне" у 2019 році вона також висловлювала своє ставлення до анексії Криму, називаючи його "нашим і ненашим".

Ухилянт матимуть вибір між запливом через Тису та наверненням у "Свідки Єгови"? Верховний суд дав тлумачення, за яких умов можна відмовитися від мобілізації через релігійні переконання

четвер, 9 травень 2024, 0:55

Верховний суд назвав критерії, яким має відповідати військовозобов’язаний, щоб він мав змогу відмовитися від мобілізації через релігійні переконання. . Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на портал "Судова влада України". . Верховний суд сформ...

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...