"Я з передової їду. Засунь собі в *упу Ростов!": Воїн ООС жорстко поставив на місце водія автобуса в Росію

Захисник України, який їхав у відпустку з передової на Донбасі, яскраво приструнив водія автобуса в Росію за нав'язливу рекламу. Про інцидент розповіли на сторінці волонтерського фонду "Повернись живим" у Facebook, уточнивши, що він трапився на вокзалі у Бахмуті, передають Патріоти України.

"На Ростов! Ростов! Москва!" – розривається на автовокзалі Бахмута один з огрядних місцевих водіїв. Двоповерхові автобуси їздять звідси в Росію, здається, частіше, ніж в сусідню Костянтинівку. До них шикуються величезні черги, і від цього стає гидко на душі. "Що думаємо? Їхати будемо?" – з усмішкою звертається водій до хлопця років 20. Худенький, з величезними блакитними очима хлопець презирливо дивиться і випалює: "Я додому з передової їду. Засунь собі в *упу Ростов", – написали волонтери.

Вони відзначили, що зіткнення з такою реальністю – це, по суті, найскладніше для українських військових, які борються за незалежність держави на сході.

"Тому що кілька годин тому росіяни та їхні найманці намагалися вбити тебе, а тепер ти стоїш на автовокзалі серед людей, які збираються на заробітки або "погостювати" до Росії. Мине тиждень: ти повернешся з відпустки, знову проїдеш цим же містом, знову побачиш автобуси в Ростов і Москву, і знову повернешся на передову, щоб захищати патріотів і всіх інших", – написали автори проникливої історії про захисника.

Пост знайшов величезний відгук серед українських патріотів. Він зібрав 5 тисяч лайків, понад 750 репостів і 250 коментарів, в яких люди висловили обурення цинізмом деяких співвітчизників.

"Сумно це, дуже сумно! Навіть гидко від цього. Досі є "люди", які пропонують поїхати "за поребрик" або москальських артистів подивитися, послухати", "Такі ж у Харкові на залізничній площі, від самих дверей вокзалу кидаються на тебе і волають "На Бєлгород маршрутка, це тобі не шутка!". Які тут ще, бл*, шутки", "Таке ж бачили у Волновасі. Гидко", – обурюються українці.

"З кожного українського міста йдуть автобуси на Расєю. Прикро", "Два паралельних світогляди. "Ми же братья"," Шлунки бігають по росіях. Їм все одно, аби юшку давали", "Це нащадки тих, хто зайняв порожні оселі українців, убитих Голодомором. Їхня батьківщина – там, де гроші і нажива", – обурюються під дописом.


"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...